​​​​​​​
Utdannet: Sertifisert NLP coach, vernepleier og pedagog.

Alle mine jobber har vært i relasjon med mennesker og gitt en klar forståelse av at det er i møte med mennesker vi utvikler oss og forstår oss selv best. Hvert møte har ført til en felles forståelse; Alle mennesker, små og store,  trenger å BLIR SETT, LYTTET TIL og BEKREFTET.  Jeg har lenge bidratt til, og ønsker å fortsette å bidra til endringer som mennesker selv ønsker.

Mål og fokus: At mine erfaringer og min forståelse og kompetanse kan komme flest mulig med utfordringer til gode, små eller store.
Mitt hovedfokus er nå å støtte dere foreldrene, og kanskje spesielt mammaer som har utfordringer med noe i dere selv, i relasjon med barna eller deres partner. 
Vi vet at å ha utfordringer på hjemmebane lett kan påvirke jobb- og relasjoner. 
Eksempel: Gjentagende negative tanker og mønstre kan føre til at vi kommer inn i en nedadgående spiral som jeg gang på gang har sett kan snues til en oppadgående ved samtaler og øvelser.
 
Helhetstenkning er viktig da tanker, følelser og handling påvirker hverandre. 
Eksempel: Kognitiv trening, bli trygg på egne følelser og å være bevisst kroppens signaler har stor betydning og kan være en del av coachingen dersom det er ønskelig. 

Kroppens språk: En negativt tenkende person sin kropp henger fremover og har blikket ned og det å endre kroppsholdning og blikk endrer også tanker og følelser, som igjen endrer fra lite overskudd og negativ innstilling, til mer energi, mot til å ta fatt og også oppnå endring mentalt. 
En engasjert person har et fremoverlent kroppsspråk, en med god selvfølelse gir god blikkontakt og en oppreist holdning osv. Dette fører til overskudd til å kunne ta fatt på ulike oppgaver.
Jeg er født i Oslo 1960. Oppvokst med mor og far og to eldre søstre på Nordberg. Har en datter født 1993, og er bonus mor til to gutter født 1992 og 1990. Gift, bor i Asker. 
Personlig har jeg opplevd alvorlig sykdom som jeg har taklet på en slik måte at jeg i dag kan si at den har gitt meg bevisst styrke og glede i hverdagen. Jeg er flink til å nyte øyeblikket og er en takknemlig og ydmyk person. 
Jeg har erfart til tider å være alenemor og jeg har vært gjennom noen utfordringer som bonusmor. 
Livet har lært meg at så lenge ikke sykdom og behandling er altoppslukende, kan alt løses og jeg kan se tilbake på erfaringen med styrke og stolthet. 
Om ikke vi klarer alt alene, så er det flott å få støtte fra noen som virkelig ønsker deg vel. Jeg er klar - er du?

Jobberfaring: 
Ballett- og bevegelsespedagog fra 1983 - 2007: Ansatt bla ved Den Norske Balletthøyskole og selvstendig næringsdrivende bla Kunstskolen.
Pedagog: Avdelingsleder Smestad aktivitetsskole/vikariat Smestad skole. Pedagog og styrer i Trosteredet barnehage.
Coach og foredragsholder; Jobbveileder Reaktorskolen og selvstendig næringsdrivende coach for familier, par og enkeltmennesker. Foredrag for foreldre. 
Vernepleier: Vestre Viken, DPS. At jeg har jobbet en tid i psykiatrien har spesielt gitt en forståelse av viktigheten av å sette ord på tanker og følelser opp gjennom oppveksten. Viktigheten å ha en å snakke med, bli sett og bekreftet for den man er.